Politicieni…

     Oare mai  avea  cineva vreun dubiu despre caracterul politicienilor de astazi? Stenogramele cu Atanasiu confirma inca odata, daca mai era nevoie,  comportamentul pagubos pentru tara si stilul de gandire de doi lei a celor care stau in parlament. Atanasiu dovedeste ca este o curva,  un politicianist duplicitar care este capabil doar de combinatii slabe si vrea sa  castige prin sofisticata metoda numita teapa. Este la fel ca in filmele in care  3 sau 4 insi dau o spargere apoi isi dau tepe intre ei pentru ca nu se pot multumi niciodata cu partea ce le revine si vor tot mai mult. In cazul nostru tot acest circ se face pe spatele celor care platesc taxe si impozite din saracia lor. Oare cum a  lucrat Atanasiu  cand  ocupa functii ? Eu zic ca la fel. Un om corupt, imoral, fara principii  care este folositor patidului si firmelor de casa a partidului. Cu un astfel de om coruptii lucreaza foarte bine. Mare combinator…

      Ce ii aduna pe acesti oameni impreuna (pdl si pnl)? Oare vreun program bine stabilit pentru Romania? Oare vreun obiectiv maret? NU. Ciolanul ii aduna, ciloanul ii desparte. Sunt doua gasti/clanuri care isi disputa teritoriile din patru in patru ani doar ca acum sunt impreuna si isi doresc sa faca imparteala pe cale diplomatica desi se pare ca nu prea merge.

    Sa privim la chintesenta mesajului din stenograme: ” Dacă mâine ai prim-ministrul poți face ce vrei și ai tot.” Stiti ce vrea atanasiu? Sa faca ce vrea si sa aiba tot. Acesta este motiuvl pentru care el vrea  la guvernare! Sa se poata infrupta. Oare sa rezolve vreo problema spacifica pentru Romania? Sa o preasca vreun jaf?? NU!! El vrea sa fie parte la jaf pentru ca asta ii profilul lui, pentru asta vrea la guvernare  sa aplice programul de guvernare:  Liber la ciolan!   Omul isi doreste sa aiba tot ciolanul si sa faca ce vrea. Asta e solutia pentru Romania. El reprezinta viitorul, nu va inselati. Asa suna viitorul.

Ati auzit de un sondaj care doarea sa afle raspunsul la intrebarea: in ce directie se indreapta Romania? Pentru raspuns  este nevoie doar de un element: calitatea oamenilor. Priviti la guvernanti/opozitie. Este raspunsul dificil? Nu cred. Cu acest intelectual Atanasiu la guvernre tara va straluci in continuare de saracia lucie in care traiesc cei mai multi. Probabil ca de asta nici nu prea incearca Iohannis sa ii aduca la guvernare prea repede. Ce sa faca? Sa inlocuiasca niste hoti si niste incompetenti cu alti hoti si alti incompetenti?? Ce rost ar avea?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>