Basescu ridicol din nou

       Basescu declara: „Cand am vazut insarcinatul cu afaceri al Ambasadei Statelor Unite mergand fara retinere la Parlament si tinand cont de declaratia domnului Zgonea, ca a fost vorba de o interventie pentru nemodificarea Codului de Procedura Penala, chiar am spus: ceva e in neregula. Si nu pentru ca astfel de discutii nu pot sa aiba loc, ci pentru faptul ca ele s-au facut ostentativ.”

      Pentru Basescu nu este o problema faptul ca un ambasador intra in parlament   ca asa i-a venit lui si  da indicatii cum sa legifereze parlamentarii, practic aratand un dispret profund fatza de institutiile statului roman comportandu-se de parca ar fi la el acasa. Pentru Basescu este o problema doar faptul ca a fost prea ostentativ, prea pe fata deci dupa cum spune  se pot face astfel de lucruri numai sa nu fie facute pe fata si fara presa ca sa nu realizeze lumea cum se fac legi in tara asta, uneori la mica intelegere, un fel de „ca la piata” . Basescu vrea ca parlamentul sa mimeze ca legifereaza iar populatia sa creda asta cand defapt nu este asa in sensul ca parlamentarii indeplinesc dorinetele unor entitati externe. Cu alte cuvine pentru Basescu nu conteaza continul doar forma sa dea bine, sa arate bine in rest potopul. Asa demontreaza el inca odata ca face o politica dupa ureche oferind solutii babesti.

     Basescu se plange de comportamentul ostentativ a unor straini dar nu tot el s-a plans strainilor ca nu se poate intelege cu Ponta?? Nu el a introdus aceasta cutuma a te plange strainilor ca X sau Y nu stiu ce face. Pai uite acum straini vin sa faca regula in tara pentru ca asa i-a obisnuit Basescu, el  i-a invitata s afarca ordine la noi in curte iar acum tot el este cel care se plange ca strainii sunt ostentativi. Normal ca sunt si profita la maxim in toate felurile pentru ca li s-a permis si li se permite.

      Aceasta atitudine a lui Basescu si desele schimbari si radicale fata de justitie si alte  subiecte politice importante arata ca Basescu nu s-a ridicat la nivelul functiei pe care a avut-o, nu i-a inteles importanta si  adevarata ei dimensiune si nu a „domnit” pentru tara ci a avut grupurile lui de interese, a avut oamenii lui de protejat si a fost subiectiv ori intr-o asemenea pozitie nu poti fi subiectiv iar tara ar fi trbuit sa reprezinte interesul lui suprem iar toate energiile dansului trebuiau consumate in indeplinirea interesului tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>