Condamnarea lui Dragnea


   Condamnarea lui Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare este un fel atentionare pentru cei care mai doresc sa fure voturi la alegerile viitoare si nicidecum o pedeapsa proportionala cu faptele comise de ministrul dezvoltarii. Cu alte cuvine justitia spune:  de acum  pedepsim aceste fapte chiar daca din ’90 si pana acuma nu s-au pedepsit, pe viitor urmeaza sa le sanctionam. Este clar ca justitia a actionat cu frica in cazul lui  Dragnea si a transmis doar un advertisment. Probabil si datorita faptului ca acest flagel al furtului voturilor este vechi si adanc impregnat in comportamentul  partidelor politice, in special a psd-ului.

      Cu toate ca a scapat extrem de ieftin dar in stilul caracteristic (comunist), cum ne-a obisnuit deja Dragnea incearca sa induca lumea in confuzie, sa imprastie un sentiment de relativitate spunand doar  ca fost condamnat pentru ca a incercat sa il suspende pe Basescu fara sa faca vorbire in mod concret si coerent doar despre faptele incriminate. El incearca sa o scalde punand acest eveniment in seama luptei cu Basescu; aceasta fiind si singura solutie de iesire  de genul acesta (servibila telespectatorilor antena3) pentru ca alta nu mai avea.

    Dragnea sustine ca dansul a intreprins doar un act democratic indemnand lumea sa mearga la vot! Pentru a avea o imagine de ansamblu este nevoie sa privim la istoria recenta alegerilor  in care psd/ul se plange de fiecare data cand pierd alegerile ca voturile au fost furate (2004, 2009) iar in 2012 cand au castigat cu o majoritate de peste 70% au spus ca alegerile au fost extrem de corecte desi privind la comportamentul lui Dragnea (2012, 2014) apar mari semne de intrebare vis-a-vis de procentul real. Dar vorba ceea: „unde-s doi puterea creste” chiar si la furat.  In 2014 Dragnea nu a mai indemnat lumea sa iasa la vot cum ar fi diaspora de exemplu ci din contra dumnealui a gandit o schema de a impiedica votul din diaspora. Deci da, Dragnea incearca sa mobilizeze electoratul care creaza avantaj comunistilor si securistilor din psd, (scotandu-i din toate locurile posibile si aducandu/i la vot in mod fizic si metafizic) si incearca, folosit institutiile statului si legea daca e nevoie, sa demobilizeze electoratul defavorabil acestor psd-isti si sa ii impiedice sa voteze prin tot felul  de tertipuri care mai de care mai ridicole.

   Ce  s-ar face Romania fara acesti mari oameni de stat cum ar fi Dragnea, Corlatean, Melescanu si alte soparle batrane si tinere loiale invechitului sistem psd-ist?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>