Gratiela Gavrilescu a gasit solutia geniala!!!

       Deoarce autorizarea de construire  a gropii de gunoi din varful Mestecanis   s-a facut prin incalcarea legii, ministrul mediului Gratiela Gavrilescu nu este preocupata de aplicarea unor sanctiuni celor care au incalcat legea   si indreptarea neregurilor facute ci din contra propune schimbarea legii dupa cum sunt  ilegalitatile facute, mai exact schimbarea articolelor care au fost incalcate astfel incat proiectul sa intre in „legalitate”. Acesta este stilul de gandire si de lucru a ministrului.  Prin urmare daca am descarca o masina care colecteaza gunoiul din oras in curtea  doamnei ministru nu ar fi o  problema ca doar s-ar putea schimba legea astfel incat acest lucru sa intre in legalitate.

        Gratiela Gavrilescu nu declara ca incalcarea legii este problema ci sesizarile unor cetateti reprezinta problema care trebuie rezolvata: „Este un mic blocaj pe care noi trebuie neapărat să vedem cum am putea să-l rezolvăm, ţinând cont că sunt nişte sesizări şi ale cetăţenilor. Trebuie să facem o modificare legislativă, astfel încât problema să fie dezamorsată la Pojorâta”, a spus ea la Suceava. Deci nici o vorbulita despre faptul  ca legea a fost incalcata  ci doar vorbe despre cum sa dea drumul la proiect mai departe. De urmarit ar fi si ce firma executa lucrarile dar este un alt subiect.

    Toata lumea este deacord ca aceasta locatie nu este buna pentru o groapa de gunoi, inclusiv si cei care au fost promotorii acestei constructii, ultimi trei sefi de CJ Suceava: Marza, Flutur si Nechifor sustin acelasi lucru. Cu toate acestea lucrarea nu este oprita iar sansele ca cei de la protectia mediului sa opresca acest proiect, dupa cum arata si comportamentul ministrului sunt zero. Ministrul arata ca nu este preocupat de calitatea vietii a celor care locuiesc in zona ci se arata preocupat indirect ca cei care executa proiectul sa il  continue si sa isi vada banii. Prin urmare apare intrebarea  cui  slujeste  ministrul mediului? Romanilor care platesc taxe si impozite  sau  grupurilor de interese? Atitudinea ministrului este vadita.

    Aceasta groapa de gunoi arata cat de pofesionist se lucreaza in CJ si cum interesul unui grup restrans de oameni primeaza in fata majoritatii si a legilor statului!

     P.S.    De retinut pentru cateogoria vorbelor de duh: „Trebuie să facem o modificare legislativă, astfel încât problema să fie dezamorsată la Pojorâta” In  aceasi categorie mai intra si vorbele noului ministru al dezvoltarii: „E o onoare pentru mine sa preiau acest mandat de la singurul ministru adevarat al Administratiei Publice si Dezvoltarii Regionale”. Am mai putea adauga niste vorbe de duh din partea lui Eugen Teodorovici si a altor mari intelepti din guvern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>