Iohannis…

     Iohannis a facut un pas: „am hotărât ca această gravă problemă a defrișărilor ilegale să fie pusă pe ordinea de zi a următoarei ședințe a CSAT”. Iohannis „s-a hotarat” ca problema defirsarilor ilegale sa fie pusa pe ordinea de zi… desi este o problema veche iar presedintele tarii este obligat sa reprezinte si sa apere interesele natiunii el doar s-a hotarat. E bine si atat. NU stiu ce i-a venit asa sa se hotarasca, ce l-ar fi motivat ca desi era ocupat cu noua lege care spune el ca incalca principiul liberei concurente totusi a avut timp sa se hotarasca?! Oare sa fie presiunea strazii? Fara ea nu poate lua decizii?? Nu se poate hotari?? De ce a avut nevoie de atata timp ca sa ia o hotarare? De ce nu a actionat mai repede? De ce a trebuit sa astepte sa iasa lumea in strada? Nu a stiu ce se intampla? Oare? Doar presa la informat abia acum cu privire la tot felul de practici ilegale si imorale? Oare institutiile statului nu l-au informat, nu stia? Sau el demonstreaza ca nu este preocupat de ce se intampla in tara,  de avutiile tarii, de conservarea lor si de exploatarea lor in mod legal si in mod rational. Iohannis spune astazi niste vorbe doar pentru ca stie ca asta isi doresc protestatarii sa auda:  „Am hotărât ca această gravă problemă a defrișărilor ilegale să fie pusă pe ordinea de zi a următoarei ședințe a CSAT. Sunt convins că vom reuși nu doar să stopăm fenomenul, dar și că instituțiile statului îi vor identifica și trage la răspundere pe cei vinovați” Frumoasa poezie… Pana mai face Iohannis un pas s-ar putea sa nu mai fie padure in tara noastra. 
    Si inca un aspect: chiar trebuie lasati strainii sa cumpere toata cantitatea de lemn exploatabila intr-un an fara ca alti mici intreprinzatori sa mai aiba sanse de dezvoltare in acest domeniu?? Nu ar trebui limitati la un anumit procent chiar pentru promovarea concurentei?  Ei nu se limiteaza doar la ce se exploateaza in mod legal ci si la ce este ilegal.  Cine sa faca acest lucru??        
     Acesti intrusi fura  atat cat  sunt lasati!!! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>